Vis filter

Kollegier på Nørrebro

Vi hjælper dig med at finde kollegier, ungdoms- og studieboliger på hele Nørrebro. Husk at hvis ikke der er mange ledige kollegier specifikt på Nørrebro, kan du altid søge kollegier for hele København. Der er ikke langt mellem de enkelte bydele, heldigvis.

Læs mere

Kollegieværelser på Nørrebro

Nørrebro er et populært sted at bo, og med sine knap 80.000 indbyggere er det Københavns mest folkerige bydel. Det er alle typer, der bor på Nørrebro – den studerende, børnefamilien, kunstnere og folk med anden etnisk baggrund end dansk, kort sagt: alle. På Nørrebro er der et varieret kulturliv med mange cafeer, tøjbutikker og restauranter. I de senere år, er der blevet bygget en del kollegier og studieboliger på Nørrebro, men det kan stadig være en udfordring at finde tag over hovedet i den populære bydel.

Øresundskollegiet

Øresundskollegiet er Nordens største kollegium. På kollegiet er der 1.025 boliger på en 45.000 kvadratmeter stor grund. Som beboer på Øresundskollegiet har man stor indflydelse på, hvilke ting, renoveringer samt arrangementer, som skal finde sted. Husordenen vedtages af kollegiets beboere – derfor er det yderst vigtigt at man kender og overholder de aftalte regler. På Øresundskollegiet er der for eksempel beboerdemokrati. Alle beboerne bestemmer en stor del af de ting, der sker på kollegiet – det kan være alt fra renoveringer af lokaler, ny hjemmeside eller nye ideer til udendørsarealerne. I Blokkene, B og D deles beboerne om fælleskøkkener. 14 beboere er fælles om 1 køkken, og der er tilsammen 16 fælleskøkkener. Huslejen er fra 2.270 kr. pr. måned. Du skal være under uddannelse i Københavnsområdet for at søge om optagelse på dette kollegium.

Elers Kollegium

Bo på det gamle kollegie, Elers Kollegium, i Store Kannikestræde. Kollegiet er Danmarks fjerdeældste og stammer helt tilbage til år 1689. Kollegiet er delvist administreret af Københavns Universitet, og det er kun studerende, der har studereret mindst to år, der kommer i betragtning i ansøgningsprocessen.

Svanekollegiet

Svanekollegiet indeholder i alt 48 boliger, som alle er på 1 værelse. Kollegieværelserne på kollegiet er alle med eget toilet og bad samt trinettekøkken. 38 af boligerne kan bebos af 1 person, og de resterende 9 er til 2 personer. Derudover er 28 af værelserne¡ forbeholdt udvekslingsstuderende fra Copenhagen Business School (CBS).

Få fuld adgang til alle kollegier på Nørrebro

Du kan nu se alle 649 kollegier i Danmark med findkollegie.dk. Ikke alene sparer du mange timer på din boligjagt – du kan rent faktisk også spare penge ved at sammenligne huslejepriser. Du kan nemt søge ubegrænset hos alle kollegier, og du får besked om nye ledige kollegier nær dig. 3 dages adgang koster dig kun 9 kr. Opret dig hurtigt og nemt lige her

Vær dog opmærksom på at afmelde dig, hvis ikke du ønsker et løbende abonnement.

Vores filtreringsmuligheder gør det nemt for dig at holde øje med de boliger og kollegieværelser, der er inden for dit budget og dine krav. Du kan også gå ind på lige det kollegie, som du har lyst til at vide mere om – det kan være info om alt fra husleje, billeder af kollegiet, faciliteterne, beliggenhed, rutevejledningen, adgangskravene m.m. Ønsker du at sende en motiveret ansøgning afsted til det pågældende kollegie, bliver du viderestillet til ansøgningslinket for afdelingen, så du ikke skal bruge ekstra tid på at komme frem til det. Vær opmærksom på, at processen med den motiverede kollegieansøgning kan tage mellem to måneder og helt op til et år. Det er vigtigt at spille på alle sine aktiver, når man sender en ansøgning afsted. Det er langt fra kun dine charmerende personlighedstræk, der bliver taget op til overvejelse i beslutningsprocessen! Læs gerne godt op på de forskellige kollegier, se om du opfylder adgangskravene og brug så tid på at lave en rigtig god motiveret kollegieansøgning.

Relevant info til dig som studerende

Der er virkelig meget at huske på, når man flytter hjemmefra og pludselig skal til at tænke på alt selv. Vi har gjort det så nemt og bekvemt for dig som muligt. På vores blog-side på findkollegie.dk har vi samlet brugbar information til dig, der netop er flyttet hjemmefra, om alt hvad du skal vide lige fra, hvordan du forfatter din motiverede kollegieansøgning til tips om, hvordan du undgår boligsvindlere. Vi ved godt, at pengene ikke sidder løst på de fleste studerende, og hvert et lille spare-fif eller gode råd til at leve et mere SU-venligt liv, er kærkomment for de fleste studerende. Vi holder dig opdateret på nyheder relateret til studielivet.

Læs mere om studielivet her