Vis filter

Kollegier i Esbjerg

Vi hjælper dig med at finde alle ledige kollegier i Esbjerg. Brug vores søgeværktøj nedenfor og få let adgang til de kollegier der passer til dig.

Læs mere

Kollegieværelser i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks femtestørste by, og byen har mere end 72.000 indbyggere. Vesterhavet og Nationalpark Vadehavet ligger lige uden for døren, og gør Esbjerg til en af Sydvestjyllands mest velbesøgte byer. Esbjerg bliver også kaldt studiebyen Esbjerg, for med mere end seks videregående uddannelsesinstitutioner med mere end 60 studieretninger og med mere end 6.000 studerende i Esbjerg, forstår man godt rationalet bag det tilnavn. Eftersom der er mange studerende i byen, er der også mange studieboliger i byen – ja, faktisk så skyder studieboliger op overalt i byen, så du får ikke de store udfordringer med at finde en passende bolig i byen. Du kan spare virkelig mange penge på huslejepriser ved at bo i en studieby som Esbjerg fremfor i København. Der er undersøgelser, der viser, at der er en forskel på hele 214 procent på omkostningerne mellem de to studiebyer – det er værd at tage med i sine overvejelser, når der skal vælges studieby.

EHI Kollegiet

EHI Kollegiet består af 50 kollegieboliger, hvoraf der både er boliger på 1 og 2 værelser. Boligerne på kollegiet er alle med eget toilet, bad samt køkken. Huslejeprisen er fra 1.849 kr. pr. måned. Kollegiet er super centralt beliggende med kort afstand til både banegården, indkøbsmuligheder og Aalborg Universitet i Esbjerg.

Gårdkollegiet

Gårdkollegiet stod klar til indflytning i 1970, og består af 60 kollegieboliger, fordelt på 6 bygninger med forskellige fælles opholdsrum og køkkener. Boligerne på kollegiet er alle med eget toilet, bad og køkken. Huslejepriser fra 2.756 kr. pr. måned. Kollegiet er beliggende meget tæt på Syddansk Universitet i Esbjerg.

Grådyb Kollegiet

Grådyb Kollegiet er et meget nyt kollegium, som stod klar til indflytning i 2014. Kollegiet består i alt af 57 kollegieboliger, fordelt på 11 etager. Fra den høje bygning har man for eksempel. udsigt over Vognbølsparken, byen og havnen. Kollegiet er beliggende meget tæt på Syddansk Universitet i Esbjerg. Huslejepriser fra 3.522 kr. pr. måned.

4 Maj Kollegiet

  1. Maj Kollegiet blev bygget som mindesmærke for de danske modstandsfolk under 2. verdenskrig.

Kollegiet er forbeholdt efterkommere af aktive deltagere i modstandskampen. Børn af aktive deltagere i modstandskampen optages først – herefter følger børnebørn og oldebørn. Dokumentation er påkrævet.  Maj Kollegiet i Esbjerg stod klar til indflytning i 1950, og består idag af 42 kollegieboliger, hvoraf der er 39 boliger på 1 værelse og 3 på 1½ værelser.

Pris på husleje er fra 2.568 kr. pr. måned. Kollegiet er beliggende tæt på Syddansk Universitet i Esbjerg.

Få fuld adgang til alle kollegier i Esbjerg

Du kan nu se alle 649 kollegier i Danmark med findkollegie.dk. Ikke alene sparer du mange timer på din boligjagt – du kan rent faktisk også spare penge ved at sammenligne huslejepriser. Du kan nemt søge ubegrænset hos alle kollegier, og du får besked om nye ledige kollegier nær dig. 3 dages adgang koster dig kun 9 kr. Opret dig hurtigt og nemt lige her

Vær dog opmærksom på at afmelde dig, hvis ikke du ønsker et løbende abonnement.

Vores filtreringsmuligheder gør det nemt for dig at holde øje med de boliger og kollegieværelser, der er inden for dit budget og dine krav. Du kan også gå ind på lige det kollegie, som du har lyst til at vide mere om – det kan være info om alt fra husleje, billeder af kollegiet, faciliteterne, beliggenhed, rutevejledningen, adgangskravene m.m. Ønsker du at sende en motiveret ansøgning afsted til det pågældende kollegie, bliver du viderestillet til ansøgningslinket for afdelingen, så du ikke skal bruge ekstra tid på at komme frem til det.

Relevant info til dig som studerende

Der er virkelig meget at huske på, når man flytter hjemmefra og pludselig skal til at tænke på alt selv. Vi har gjort det så nemt og bekvemt for dig som muligt. På vores blog-side på findkollegie.dk har vi samlet brugbar information til dig, der netop er flyttet hjemmefra, om alt hvad du skal vide lige fra, hvordan du forfatter din motiverede kollegieansøgning til tips om, hvordan du undgår boligsvindlere. Vi ved godt, at pengene ikke sidder løst på de fleste studerende, og hvert et lille spare-fif eller gode råd til at leve et mere SU-venligt liv, er kærkomment for de fleste studerende. Vi holder dig opdateret på nyheder relateret til studielivet.

Læs mere om studielivet her