Bor du på kollegie og kunne bruge inspiration og professionel kokkefaglig hjælp til at starte en madklub med fællesmåltider på køkkenet?

 

 

Måltidspartnerskabet gennemfører lige nu en undersøgelse om interessen for madklubber på kollegier, efter at have haft stor succes med et afsluttet forløb, hvor 15 unge kollegianere blev uddannet madambassadører på deres kollegiekøkken. Uddannelsen bestod af tre undervisningsgange med en kok, der lærte smarte tips og viden fra sig til de unge, som gjorde det lettere efterfølgende at lave lækker og sund mad til deres medbeboere.

Måltidspartnerskabet ønsker at fortsætte projektet og nå ud til flere kollegier i Danmark, og du og dit kollegie kan være med til at svare på en spørgeundersøgelse og fortælle dem om interessen – og måske ende med at deltage, når projektet endnu engang går i luften senere på året!

Tryk på linket for at deltage i undersøgelsen: https://da.surveymonkey.com/r/XLYY5ZT
Du skal være beboer på et kollegie i Danmark for at deltage. Det tager ca. 5 minutter at gennemføre.

Hvis du vil læse mere  om Måltidspartnerskabet og deres projekter, kan du gøre det her: http://maaltidspartnerskabet.dk/

Like vores Facebookside Findkollegie for flere indlæg og tips som dette!

 

Søg blandt 600+ studieboliger på Findkollegie.dk – og find den studiebolig som passer dig bedst

Er du studerende og mangler et sted at bo? Så har Findkollegie.dk gjort det nemt for dig. Vi har 600+ studieboliger samlet ét sted. Klik her for at se ALLE boliger i din by.

 

Besvar