Ja, den er god nok - du kan få gratis møbler.
Skal du snart flytte hjemmefra, kan møbler og lignende blive en dyr fornøjelse. Men så er det heldigt, at der findes sider, hvor du gratis kan erhverve både møbler, cykler, fjernsyn og meget mere.
I dette indlæg vil vi komme ind på nogle af de muligheder, du har for at anskaffe dig gratis ting.

 

Storskrald.dk

Storskrald.dk foregår ved at folk i stedet for at smide deres møbler på genbrugsstationen, sætter en annonce op på Storskrald.dk, og så kan folk henvende sig, hvis de er interesseret. Lidt ligesom DBA – bare gratis.
Og selvom det er gratis, er det ikke nødvendigvis dårlige ting. Bl.a. kan man på nuværende tidspunkt erhverve sig en sofa med chaiselong i rigtig god stand. Så søger du en Billy Reol fra Ikea eller en Erik Jørgensen sofa  – så tag et kig på Storskrald.dk. Det kan spare dig for mange penge. Kig også på DBA, som også har en side med gratis ting.

 

Gratisgenbrug.dk

Er der noget specielt du søger, som du ikke kan finde på hverken DBA eller Storskrald. Så kan du på Gratisgenbrug.dk oprette en gratis annonce, hvor du kan skrive det specifikke møbel, cykel mv., som du søger. Hvis nogle på siden så har det, kan de kontakte dig.

 

Afhent.dk

Afhent.dk kan du også hente gratis ting, bl.a. møbler, tørretumbler mv. Den er ikke lige så stor som de andre hjemmesider, men du kan helt sikkert også finde noget brugbart der.

 

Ta' det

Ta' det er en app, hvor du, ligesom de ovenstående sider, kan finde gratis ting.
Ta' det er en meget brugervenlig app. Hvis du ønsker at finde gratis ting, vælger du blot en radius fra din nuværende lokation, som du ønsker at se gratis ting fra - og herefter bliver de ting, som bliver givet gratis væk, vist frem i appen. Du swiper igennem de ting, du ikke ønsker, og når du finder noget, du kan lide, trykker du blot på "Ta' det" ikonet under.
Ta' det appen virker både til iPhone og Android enheder.


Kender du andre måder at få gratis ting på, så skriv gerne om det nede i kommentarfeltet.

Følg med her på siden eller på vores Facebookside, Findkollegie for flere guides som denne!

Besvar