Står du og skal flytte i ny bolig og har ikke samvittighed til at skulle spørge venner og bekendte om en hjælpende hånd endnu en gang?
Så er Gloove stedet, hvor du nu kan få nem og billig flyttehjælp. For 195 kr. i timen sparer du både din ryg, pengepung og tid.

 

 

Gloove.dk er en deleøkonomisk flyttehjælpsplatform, der matcher dig op med lokale studerende, der agerer ekstra arme og ben ved din flytning. Med flyttehjælpere, også kaldt gloovers, i København Aarhus, Odense og Aalborg kan du nu spare dig selv og familie og venner for flyttelæsset og lade Gloove tage de tunge løft og lade dem stå for alle de flytte relaterede opgaver som aflæsning, pålæsning, nedpakning og udpakning.

Alle flyttehjælpere er lokale studerende, der som studiejob kan supplere sin SU ved at hjælpe det flyttende folk i sit nærområde med at komme godt på plads i sin nye bolig.

 

Studentervenlig flyttehjælp


Gloove’s mission er at skabe flytte oplevelser i øjenhøjde, der samtidig foregår med et smil på læben, hvor den gode flytte oplevelse er i fokus. Lige så vel, som hvis det havde været dine venner, du havde spurgt om hjælp.

Samtidig er det en nem og bekvem løsning, når der ikke er råd eller behov for et dyrt og traditionelt flyttefirma, men når der derimod er behov for et par ekstra hænder til at tage hånd om din flytning og de tunge løft.

”Vi hyrede to gloovers til en flytning i weekenden. Vi sendte en anmodning torsdag eftermiddag - torsdag aften fik vi en bekræftelse og lørdag kom der to friske flyttefolk med mod på at flytte fra 3. sal til 3. sal. En god oplevelse, nem afregning og frem for alt super nemt og overskueligt! En klar anbefaling herfra.”
- Udtalelse Morten Lemming, Aarhus C

 

Fokus på små- og mellemstore flytninger 


Med i prisen på 195 kr. pr. time er dine ting endda forsikret, således at hvis der skulle ske skade på inventar eller ejendele under flytning, så dækker Gloove skaden via deres flytteforsikring i samarbejde med Codan.

Gloove har fokus på små- og mellemstore flytninger og skal betragtes som dine ekstra arme og ben, der tager hånd om dine flyttekasser, ejendele og inventar. Derfor har Gloove valgt ikke at udbyde transport, flytteseler eller andet udstyr, men udelukkende koncentrere sig om at agere assisterende flyttehjælp.

 

Nemt og enkelt flytte koncept 


Med flytteerfaring fra Danmarks fire største byer prøver Gloove hele tiden at finpudse konceptet, så processen er så nem og bekvem som muligt.
Derfor er fleksibiliteten i højsædet og en flytning kan altid forlænges med intervaller af et kvarter ad gangen, hvis flytteopgaven skulle gå over tid. Samtidig foregår betalingen altid efter endt flytning, således at der sikres, at alt har været, som det skulle.

Så hop ind og se mere på www.gloove.dk, hvis du vil se mere eller har brug for nem og billig flyttehjælp. Derudover hjælper Gloove dig også godt på vej med flyttetips på www.blog.gloove.dk, hvor du kan gøre dig klog på tips, tricks og to-do’s når du skal flytte.

 

Like vores Facebookside Findkollegie for flere tips som dette!

 

Søg blandt 600+ studieboliger på Findkollegie.dk - og find den studiebolig som passer dig bedst

Er du studerende og mangler et sted at bo? Så har Findkollegie.dk gjort det nemt for dig. Vi har 600+ studieboliger samlet ét sted. Klik her for at se ALLE boliger i din by.

 

Besvar