Går du og venter på kollegieværelse? Eller drømmer du om en pause i studierne?

Vi foreslår, at du bruger et par uger på at lære et nyt sprog, få nye venner og oplevelser – for eksempel på en sprogskole i Spanien, hvor du kan komme i dybden med verdens næst mest udbredte sprog og skabe dig et internationalt netværk – alt imens EF Danmark står for alt fra indkvartering til niveautilpasset undervisning og sociale aktiviteter.

Fordyb dig i verdens næstmest udbredte sprog

Kun slået af kinesisk, er spansk det næstmest udbredte sprog i verden. At lære spansk på en sprogskole i spanien vil give dig mulighed for at rejse ud og tale med de lokale på deres modersmål i alt fra Barcelona til Belize. Hele 400 millioner mennesker i verden har nemlig spansk som modersmål!

Sprogskole i Spanien som en funktionel ferie

Mens du venter på et kollegieværelse eller står mellem studier her i Danmark, kan du vælge et ophold på en sprogskole i Spanien af kortere eller længere varighed. Med 3-4 timers interaktiv og varieret undervisning om dagen har du masser af fritid til at føle, at du holder ferie og er ude at rejse, samtidig med at du får noget med hjem til dit CV. Du vil få en lokal base og komme helt i dybden med den spanske kultur. Du vil have god tid til at hænge ud med et glas sangria på de lokale plaza’er eller spise tapas på stranden og opleve på egen krop, hvad mañana mañana betyder.

Internationalt sammenhold på sprogskole i spanien

På EF’s sprogskoler i Spanien er indkvartering inkluderet, hvilket betyder at du kan spare huslejen derhjemme mens du er afsted. Du kan vælge at bo hos en værtsfamilie og komme helt i dybden med den lokale kultur. Men du har også en oplagt mulighed for at bo på et EF-kollegie og møde masser af andre studerende, som har præcis samme mål som dig selv: living la vida

På en sprogskole i Spanien vil du uanset hvad få venner fra hele verden, blive mere åben og lære at stå på egne ben – samtidig med at du kommer hjem med stærkere sprogkundskaber. Med dit nye internationale netværk, vil du aldrig mere have brug for at bruge AirBnB. Du vil altid have en sofa, du kan crashe på næste gang du tager på storbyferie eller rundrejse.

EF Danmark tilbyder sprogkurser og studieår i udlandet og har skoler på mere end 50 destinationer verden over.

Besvar