4 ledige ungdomsboliger i København

Ungdomsboligerne ligger tæt på Nørrebro Station. Der er tale om en nybygget ejendom, som består af 79 yderst attraktive 1-værelses ungdomsboliger. Lejemålene varierer i størrelse fra omkring 36-47 kvadratmeter. Alle boligerne er enkle og funktionelle et-værelses lejligheder, som hver er udstyret med egen tekøkken samt eget bad. Dertil tilhører der hvert lejemål enten en fransk eller almindelig altan, som tilfører lys og luft til lejlighederne.

På hver etage er der et fælles opholdsrum med kombineret køkken samt opholdsstue for etagens beboere. Her har du mulighed for at have gæster på besøg og nyde det nabofællesskab, der får mange til at vælge kollegielivet.

For at kunne ansøge om en bolig, skal du dokumentere for, at du er under uddannelse. Derudover udlejes boligerne kun til folk under 30 år.

Galleri:

 

Ungdomsboligerne på ligger ideelt placeret på Nørrebro, og her nås indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner og grønne områder inden for ganske kort afstand. Rundt om hjørnet ligger dagligvarebutikken Fakta, mens indkøbscentret Nørrebro Bycenter kun er et par gader væk.

Med en lejlighed på Lærkevej 11 vil du desuden kun have en 10-15 minutters cykeltur til Søerne, Indre by og Rådhuspladsen, hvor forretninger og caféer ligger side om side med ikoniske og historiske bygninger.

Ledige værelser:

1x 1-værelses lejlighed på 36 m2: 7.500 kr/md 

  • Ledigt fra: 1. maj 2019

1x 1-værelses lejlighed på 36 m2: 7.500 kr/md

  • Ledigt fra: 1. april 2019

1x 1-værelses lejlighed på: 7.000 kr/md 

  • Ledigt fra: 1. maj 2019: 1 værelse

1x 1-værelses lejlighed på: 6.500 kr/md

  • Ledigt fra: 1. juli 2019: 1 værelse

Om værelserne:

  • Eget toilet samt bad
  • Eget tekøkken
  • Egen fransk eller almindelig altan

Ansøg nu
Læs mere herunder om hvordan du ansøger: