Vi har gjort den ellers uoverskuelige boligjagt lettere.

Findkollegie er Danmarks største boligsøgeportal for studerende, som hjælper dig med at finde din nye bolig. Vi har samlet over 600 forskellige kollegier, studieboliger og ungdomsboliger, for at gøre det langt nemmere og mere overskueligt for dig som studerende at finde din nye bolig.

Findkollegie.dk blev stiftet med et mål om at gøre boligjagten som studerende langt nemmere. Der har aldrig været en side, der har samlet samtlige kollegier, ungdomsboliger og studieboliger i Danmark, og man har derfor været nødsaget til selv at have et overblik over flere kollegiesider på samme tid, for at sørge for, at man ikke har glemt et kollegie, man kunne bo på.

Hos Findkollegie løser vi dette uoverskuelige problem ved at samle kollegier, ungdomsboliger og studieboliger i Danmark, så du fremover kun behøver søge ét sted for at finde din næste bolig til studiet.

Da vi ved, at pengepungen hos studerende ikke altid er lige stor, har vi lavet en blog, hvor vi kommer med guides og tips til, hvordan du kan spare penge som studerende.
Derudover kan du bruge vores blog, som en måde at holde dig opdateret på nyheder relateret til studielivet. Det kan være alt lige fra, hvordan man klarer dagligdagen på et SU-budget, til hvor der bliver bygget nye kollegier, ungdomsboliger eller studieboliger, og hvad fremtiden byder på for studerende.

Har du spørgsmål, ris/ros eller andet, kontakt os da endelig på info@findkollegie.dk, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

God boligjagt!

De bedste hilsner,
Holdet bag Findkollegie