Hvad pokker skal du give i gave til ham, der snart flytter hjemmefra? Har du en ven, kæreste eller et familiemedlem, som snart forlader reden og flytte hjemmefra, er en indflyttergave på sin plads. Er anledningen ikke indflytterfest, kan det også være en studenterfest, da mange nyudklækkede studenter vælger at prøve lykken på deres helt egen adresse. Er du på bar bund med, hvad du skal give, skal du ikke fortvivle. 

Der findes heldigvis masser af gode bud på en gave til ham, der flytter hjemmefra, og der er passende gaver inden for alle budgetter. Læs med herunder, og få fem spændende idéer til gaver, som vil ramme plet hos ham, der flytter hjemmefra, 

  1. Køkkenudstyr

Når du flytter hjemmefra, er der mange praktiske ting, du mangler til at fylde en lejlighed eller et hus med. Den typiske unge mand ejer ikke noget som helst køkkenudstyr, for det er mors og fars køkken jo udstyret med i forvejen. Derfor er køkkenudstyr en god og praktisk gave, der med garanti vil falde i god jord.

Det kan være alt fra bestik og tallerkner til en proptrækker eller gryder og pander, som falder under denne kategori. Forhør dig evt. hos modtageren, så du ved, hvad han mangler, eller sørg for at udstyret kan byttes, så han ikke pludselig står med fire pander og ingen gryder.

  1. Krydderier og mad

Hvis du skal hjælpe på selve dagen, hvor den unge mand flytter hjemmefra, kan den bedste gave være forskellige retter til den første tid alene uden mor og far. Det kan være hjemmelavede retter, som kan ligge i fryseren og gøre den første tid, hvor madlavningen skal klares af ham selv, lidt nemmere.

Du kan også købe krydderier og diverse råvarer/kolonialvarer i et supermarked, så du giver ham et godt grundlag for at lave god og nærende mad til sig selv. 

  1. Kogebog

En kogebog er en oplagt gave til ham, der flytter hjemmefra. Nogle unge mænd elsker at eksperimentere i køkkenet, og her bør du vælge en avanceret kogebog med spændende og anderledes opskrifter. 

Andre unge mænd ser køkkenet som deres værste fjende, men når han vælger at flytte hjemmefra, er der ingen kære mor til at kokkerere for ham, og her kan en kogebog for begyndere være guld værd at have stående!

  1. Vin og øl

Dét at flytte hjemmefra er for de fleste en start på en ny æra. Ved at finde specialøl eller en rigtig god vin og pakke disse fint ind, symboliserer sådan en gave, at nu er modtageren ved at være så voksen, at han godt kan sætte sig ned og nyde et glas øl eller vin frem for at bunde de billige udgaver hver weekend.

  1. Gavekurv

En gavekurv er også et oplagt valg at give i gave til ham, der flytter hjemmefra. Den kan du passende fylde med en blanding af ovenstående idéer og på den måde fremstille en personlig gavekurv med lidt af det hele i. 

Vil du gerne vælge en nemmere løsning, findes der mange færdiglavede gavekurve, som også sagtens kan bruges.