Idéer til indretning af kollegiets gamerområde

Senest opdateret d. 30. september 2020

Kollegietiden er en tid, hvor du hele tiden er omgivet af mennesker. Det er derfor også en perfekt tid til at finde nye og gode venner samt bekendtskaber, som har de samme interesser som dig. På et kollegie er der helt sikkert også andre, som elsker at game. Det fede ved at game er, at man kan være mange mennesker om det, og hvis alle har egen computer med, kan I spille sammen. Hvis I er mange på kollegiet, der elsker at game, vil det være oplagt at indrette et dedikeret rum til gaming. Læs mere om gode idéer til indretning af gamerområdet her.

Brug fællesområderne

På kollegier har man ofte ikke så meget plads på sit eget værelse. Til gengæld har man nogle fede fællesområder. Det kunne derfor være alletiders, hvis man kunne indrette et af disse områder til et gamerområde. Der kunne f.eks. være indrettet med borde langs væggene, hvor I alle kunne side med jeres computere. Foruden computere kunne det være indrettet med PlayStation og fjernsyn. Selvom man bor på kollegie og måske ikke har så mange penge, skulle dette rum ikke gå ned på udstyr. I kunne derfor gå sammen om at købe noget fedt udstyr. I kan f.eks. investere i en PlayStation 5 – den helt store stjerne fra Sony. Den foreløbige PlayStation 5 pris er ikke så slem, hvis man er mange om købet. Det skal selvfølgelig være muligt for alle at benytte sig af rummet, og derfor skal der også være de spil, som alle godt kunne tænke sig at spille. I kunne derfor lave et lille råd, som sammen bestemmer, hvad dette område skulle indeholde. I nogle tilfælde kan man søge støtte til forbedring af fællesområder.

Borde med hjul

Der vil med al sandsynlighed være nogen, der ikke synes, at et gamerområde er en god idé. Men der skal være plads til alle, og der skal derfor også være plads til dedikerede gamere. Dog kan det være træls, hvis det ene fællesområde er fyldt med borde og computere, når der skal holdes fest. Det vil derfor være smart med nogle borde med hjul, så bordene altid kan blive kørt væk. Dermed er der plads til alle, og dermed er det også nemmere at overtale de andre i kollegiet om, at et gamerområde er en god investering. Fællesområder skal være til alles nytte, og I vil helt sikkert også selv synes, at det var fedt, hvis der var så meget plads som muligt, når der skal holdes fest. Tænk derfor i fleksible og smarte løsninger.

Den bedste tid

Tiden på kollegie er helt sikkert en af de sjoveste tider. Selvom det er en tid, hvor du er presset med studie og lektier, er det også en tid, hvor der altid er mennesker omkring dig, og hvor der er en masse fester og arrangementer i gang. Kollegietiden er indbegrebet af ungdom, og derfor er det en tid, du skal nyde så længe som muligt. Når du er færdig med din uddannelse og færdig med at bo på kollegie, er det sikkert også slut med øl om formiddagen og fest på en torsdag. Selvom der er mange nye og spændende ting på vej, vil du helt sikkert se tilbage på din kollegietid som en tid, hvor du ikke havde mange bekymringer.
Søger du bolig? Søg blandt 694 ledige kollegier i hele Danmark
Søg kollegie her