6 tips til indretning af en lille lejlighed

Senest opdateret d. 9. februar 2021

Hvordan kan man indrette en lille lejlighed? Eller hvordan kan du indrette en lille lejlighed så at den føles større? Desværre har de fleste af os hverken råd eller muligheden for at bo i en kæmpestor lejlighed eller villa, specielt i de større byer som København og Aahus hvor de koster mange penge per kvadratmeter at bo. Heldigvis findes der tiltag som du kan tage, når du skal indrette din lille lejlighed, indrette dit hjem ret, så at det ikke føles så lille alligevel. Her er vores indretnings tips til lille lejlighed.

SE OGSÅ: Søg din lejebolig på Findboliger.dk

1: Placer et spejl mod et vindue

Spejle bruges ofte i små rum for at give følelsen af ​​et større rum. Det er bedste er at placere spejlet overfor et vindue, da dette reflekterer lys fra vinduet og giver illusionen af flere kvadratmeter 

2: Investere i ret belysning

Norh Entreprise elektrikerfirma i København er en elektriker der er specialister i bland andet lampeopsætning, med deres hjælp til den rette belysning, så kan din lejlighed fremstå som flere kvadratmeter større. 

3: Placer et spejl bag en lampe

Et andet tips i relation til belysning er at placere et spejl bag en lampe eller anden lyskilde. Lyset fra lampen reflekteres derefter ind i rummet og får den til at se større ud. 

4: Vælg møbler med dobbelt funktion 

Tænk på, hvordan du kan integrere møbler med en dobbelt funktion. En sovesofa er et glimrende eksempel på et møbel, der kan bruges til to forskellige formål. Et andet eksempel er en puf, der kan bruges både som opbevaring eller som et ekstra sæde, når du har gæster. 

5: Vælg møbler med et ”let” design

Når du vælger møbler til en lille lejlighed, skal du sørge for at vælge møbler, der giver et let indtryk. Nogle gange kan lysere farver også hjælpe med at give en lysere og større følelse. 

6: Indret små miljøer

Tænk på de forskellige ting, som du laver i din lejlighed - f.eks. sove, hvile, spise, se tv og måske endda arbejde eller studere. Når du har et overblik over disse aktiviteter, kan du oprette små zoner til de forskellige aktiviteter.


 

Søger du bolig? Søg blandt 694 ledige kollegier i hele Danmark
Søg kollegie her